ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

6 sérum από τα Shephora, που κάνουν θαύματα

Tα sérum είναι πιο σημαντικά κι από την κρέμα ημέρας. Διαλέξτε τα σωστά, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

6 sérum από τα Shephora, που κάνουν θαύματα

Perfectionist [CP+R] - Sérum correcteur rides et fermeté της Estee Lauder

Γρήγορα. Αποδοτικά. Φαντασμαγορικά.
Η έρευνα της Estée Lauder λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές σε όλα τα επίπεδα.

Χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία CPR-75, αυτός ο ορός ειδικεύεται στη δημιουργία ενός εικονικού φράγματος ενάντια στις ρυτίδες. Τονώνει και ενισχύει τη φυσική δύναμη του δέρματος για την αντιρυτιδική διόρθωση. Από τις πρώτες μέρες, οι γραμμές και οι ρυτίδες σβήνουν. Το δέρμα σας γίνεται βελούδινο, φρέσκο, λιγότερο ζαρωμένο, πιο λαμπερό. Κατά τις πρώτες εβδομάδες οι πιο βαθιές ρυτίδες λειαίνονται ορατά. Το δέρμα είναι ομοιόμορφο και φωτεινό. Κατά τον πρώτο μήνα η επιδερμίδα είναι τονωμένη και βρίσκει τη δύναμη της νιότης της.

Αγοράστε το εδώ

6 sérum από τα Shephora, που κάνουν θαύματα

Sculptwear Sérum Liftant et Raffermissant Visage et Cou της Clinique

Ένας ορός υψηλής απόδοσης που βοηθά στην ορατή σύσφιγξη και τόνωση της επιδερμίδας για πρόσωπο με πιο νεανική εμφάνιση. Ο ορός Sérum Clinique Sculptwear συσφίγγει τις 3 πιο σημαντικές ζώνες που αντιμετωπίζουν χαλάρωση της επιδερμίδας: μάγουλα, σαγόνι και πηγούνι, λαιμός. Χάρη στην τεχνολογία PolySculpt, παρέχει σύσφιγξη και αποτέλεσμα άμεσης ανόρθωσης: - Αμέσως μετά από την εφαρμογή, τα δραστικά συστατικά του σχηματίζουν ένα πλέγμα στην επιδερμίδα για άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης. - Μακροπρόθεσμα, το Sérum Liftant et Raffermissant Visage et Cou διεγείρει το φυσικό κολλαγόνο και την ελαστικότητα για πιο λεία και σφριγηλή επιδερμίδα και βοηθάει στην ενίσχυση της επιδερμίδας που χαλαρώνει με την πάροδο των χρόνων. Για ποιον τύπο επιδερμίδας; Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Έχει υποβληθεί σε δοκιμές αλλεργίας. 100% χωρίς άρωμα. Έχει υποβληθεί σε οφθαλμολογικές δοκιμές. Χωρίς λιπαρή σύνθεση. Πώς χρησιμοποιείται; Απλώστε δύο φορές την ημέρα μετά από το Sonic Sytem και πριν από την ενυδατική κρέμα σας. Απλώστε μια πλούσια ποσότητα στο πρόσωπο και το λαιμό. Αποφύγετε το περίγραμμα των ματιών.

Αγοράστε το εδώ

Do Not Age with dr. brandt - Sérum anti-rides, liftant et revitalisant

Δημιουργήθηκε από τον Dr. Brandt για να αποκαταστήσει τη δύναμη και τη ζωντάνια της επιδερμίδας ούτως ώστε να φαίνεται νεότερη για περισσότερο χρόνο. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και γίνεται πιο σφριγηλή σα να έχει ανορθωθεί, καθώς και πιο απαλή, λεία, φωτεινή και αναζωογονημένη. Ο ορός D.N.A είναι ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας παγκόσμιας εμβέλειας που μπορεί να ενταχθεί με ευκολία στην καθημερινή περιποίηση για βελτιωμένα αποτελέσματα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ηλικία.

Αγοράστε το εδώ

StriVectin-TL - Sérum Tenseur Liftant Visage

Ο ορός σύσφιξης για το πρόσωπο είναι μια πανίσχυρη αλλά ελαφριά θεραπεία ανόρθωσης που συσφίγγει άμεσα το δέρμα και τονώνει το περίγραμμα του προσώπου κάνοντάς το πιο σφριγηλό. Τα πρωτοποριακά βιοενεργά συστατικά συνδυάζονται με την πατενταρισμένη τεχνολογία ΝΙΑ-114™ για να θωρακίσουν την επιδερμίδα, αναδομώντας παράλληλα το δερματικό φραγμό. Αποτελέσματα: Καθώς αποκαθίσταται η ελαστικότητα, τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανορθώνονται αισθητά, το πρόσωπο γίνεται πιο απαλό και βελτιώνεται το περίγραμμά του. Δεν περιέχει parabens. Μη φαγεσωρογόνο.

Αγοράστε το εδώ

Serum Phyto-tenseur της Clarins

Ένα διπλό εφέ εξομάλυνσης αμέσως για να κοσμούνται τα χαρακτηριστικά σας και η εκλεπτυσμένη υφή της επιδερμίδας, χάρη στο εκχύλισμα του ιβίσκου και το σιτάρι από τους Ίνκας. Λίγες σταγόνες αρκούν. Μετά την εφαρμογή, απαλύνει τις ρυτίδες, συσφίγγει απαλά την επιδερμίδα. Το δέρμα είναι ενιαίο και λείο . Μέρα με τη μέρα, είναι πιο σφιχτό, πιο τονωμένο.

Αγοράστε το εδώ

Sérum Combleur Restructurant Fondamental της Estee Lauder

Από σήμερα θα αποκαλύπτεται καλύτερα το προφίλ σας. Αυτό το καινοτόμο θεμελιώδεις προϊόν πλήρωσης και αναδιάρθρωσης επιτρέπει στο πρόσωπό σας να επαναπροσδιορίσει την αρμονία των περιγραμμάτων του. Η φυσική δομή του δέρματος σας ενδυναμώνει, η ομοιομορφία του όγκου του ανακτά την ισορροπία του, το περίγραμμα του είναι διογκωμένο. Ο ορός Sérum Expert New Dimension δίνει ζωή στο δέρμα σας για μια πραγματική μεταμόρφωση. Το πρόσωπό σας, λαμπερό από οποιαδήποτε γωνία, είναι η καλύτερη αντανάκλαση της θηλυκότητά σας. Σε μόλις δύο εβδομάδες, το 86% των γυναικών θα δείτε το περίγραμμα του προσώπου σας να επαναπροσδιορίζεται. * Το πρόσωπό σας ξαναβρίσκει τους όγκους του: τα ζυγωματικά και το περίγραμμα διογκώνονται . (1) Κλινικά δοκιμασμένο σε 708 γυναίκες. (1) Δοκιμές in vivo και ex vivo.

Αγοράστε το εδώ

Read Next

23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Περισσότερα από

Ομορφιά

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.