ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

5 προϊόντα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας

Λένε πως για ένα γρήγορο μακιγιάζ αρκεί ένα makeup και ένα mascara. Άλλο το γρήγορο όμως, άλλο το καλό μακιγιάζ. Καιρός να βρείτε τα σωστά προϊόντα, λοιπόν.

5 προϊόντα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας

Υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να σώσουν την εικόνα σας. Είναι δημιουργημένα ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο και συμμετέχουν στη διαδικασία του μακιγιάζ περισσότερο για να διορθώσουν ατέλειες παρά για να τονίσουν χαρακτηριστικά. Αυτά τα προϊόντα είναι πολύτιμα και αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σας. Ακόμα και αν δεν έχετε την τέλεια παλέτα με τις σκιές ή την πιο ενημερωμένη απόχρωση κραγιόν, τα προϊόντα αυτά, θα δημιουργήσουν ένα άψογο αποτέλεσμα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.


Κάντε την λίστα σας, τώρα:
Το Foundation Primer Radiance της Laura Mercier.
Είναι το προϊόν που θα προετοιμάσει ιδανικά την επιδερμίδα σας για το μακιγιάζ, θα καλύψει τέλεια τα σημάδια της κούρασης πάνω στην επιδερμίδα και θα εξαφανίσει την θαμπάδα. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες A, C και Ε προσφέρει ιδανικά αντιοξειδωτική προστασία και καθυστερεί την γήρανση. Θα το εφαρμόσετε κάτω από το makeup ή πάνω από την αντηλιακή σας κάνοντας μασάζ σε όλο το πρόσωπο. Μετά την χρήση του, το μακιγιάζ παραμένει σταθερό για πολλές ώρες και το πρόσωπο δείχνει εξαιρετικά φρέσκο.

5 προϊόντα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας

Το Prep + Prime Lip της MAC. Ένα κραγιόν χωρίς χρώμα που έχει τον ρόλο της βάσης και μπορεί να ενυδατώσει και να απαλύνει την επιφάνεια των χειλιών με μια κίνηση. Ουσιαστικά, θα εφαρμόσετε μια λεπτή στρώση προϊόντος πάνω στα χείλη για και μετά θα προχωρήσετε στην εφαρμογή του κραγιόν. Το προϊόν αυτό βοηθάει το κραγιόν και το Lip liner να απλωθεί τέλεια και τις λεπτές γραμμές των χειλιών να καλυφθούν με το καλύτερο τρόπο. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του είναι ότι κάνει το κραγιόν να φαίνεται ακόμα πιο πλούσιο και σταδιακά βελτιώνει την υφή των χειλιών.

Το Kohl Pencil της Inglot στο No05 και απόχρωση beige. Είναι εκείνη απόχρωση που μπορεί να εφαρμοσθεί στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου για να φωτίσει τα μάτια και να τα κάνει να φαίνονται πιο ξεκούραστα. Το beige δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα που δεν έχει καμιά σχέση με το λευκό που πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν για τον ίδιο λόγο. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μολύβι είναι μαλακό, έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά και μένει για ώρες σταθερό χωρίς να μουτζουρώνει.

Το Bottom Lash Mascara της Clinique. Είναι ένα mascara ειδικά σχεδιασμένο για τις κάτω βλεφαρίδες τις οποίες πολλοί ισχυρίζονται τι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να τις μακιγιάρουμε αλλά το γεγονός είναι ότι μόνο αν τους δώσουμε ένταση και έξτρα μήκος θα δούμε τα μάτια μας να φαίνονται πιο μεγάλα και το βλέμμα μας πιο φωτεινό. Με αυτό το mascara, λοιπόν, θα γλιτώσετε από τις μουτζούρες και τα λάθη που κάνετε με ένα κλασικό mascara. Το βουρτσάκι του είναι μικρό και μπορεί να πιάσει ακόμα και τα πιο κοντά βλέφαρα. Δεν τρέχει, δεν λερώνει και αφαιρείται απλώς με ζεστό νερό. Μια τέλεια περίπτωση mascara που συνδυάζεται με όλα τα προϊόντα.

To Quick Set Brow Gel της Benefit. Το προϊόν αυτό θα σώσει την εικόνα που έχουν τα φρύδια σας τιθασεύοντας κάθε άγρια τριχούλα. Με ειδικό βουρτσάκι για να μπορείτε να δίνετε σχήμα στα τόξα των φρυδιών σας και με σύνθεση που λειτουργεί σαν ένα hairspray, αυτό το προϊόν θα κρατήσει τα φρύδια σας στην θέση τους και θα καλύψει κάθε μικρό κενό που υπάρχει στην επιφάνεια τους. Εφαρμόζετε εύκολα, δεν κάνει λάθη και μένει σταθερό για πολλές, πολλές ώρες.

Read Next

23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Περισσότερα από

Ομορφιά

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.