ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα από 15.90 ευρώ

Αυτές είναι οι 10 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα για όλα τα budget. Θα τις βρεις στο φαρμακείο της γιετονιάς σου.

10 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα από 15.90 ευρώ

Η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας και για το λόγο αυτό πρέπει να την προσέχουμε περισσότερο -ναι, δυστυχώς, η απλή ενδυατική δεν είναι αρκετή.

Θα τα καταφέρεις αποκτώντας μια από τις δέκα παρακάτω κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα και είναι για όλα τα budget -ξεκινούν από 15.90 ευρώ.

Βρίσκονται όλες στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.

10 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα από 15.90 ευρώ
Frezyderm, Eye Cream, 31.55 ευρώ. Μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, γεμίζει τις ρυτίδες και υπόσχεται 111% αναγέννηση επιδερμικών κυττάρων.
La Rpche-Posay, Hydraphase Intense Yeux, 18.10 ευρώ. Με σύνθεση βασισμένη σε: Κλάσματα υαλουρονικού οξέως, που ενδυναμώνουν την κυτταρική συνοχή και ενυδατώνουν κατά την διάρκεια της ημέρας, καφεΐνη που βοηθάει στην αποσυμφόρηση, με αποτέλεσμα τα σημάδια της κούρασης να μειώνονται και οι λεπτές γραμμές να λειαίνουν.
Vichy, Liftactiv D Supreme Yeux, 26.50 ευρώ. Απευθύνεται σε γυναίκες μετά τα 40 που αναζητούν μία φροντίδα για τη συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων στην περιοχή γύρω από τα μάτια: ρυτίδες, βλέφαρα, μαύροι κύκλοι και σακούλες.
Korres - Κρέμα ματιών με Άγριο Τριαντάφυλλο, 20.80 ευρώ. Το λάδι Άγριου Τριαντάφυλλου, φυσική πηγή βιταμίνης C, εμφανίζει σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες.Το εκχύλισμα μαγιάς διευκολύνει την οξυγόνωση των κυττάρων και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, μειώνοντας τους μαύρους κύκλους. Με αντηλιακό δείκτη SPF15 για προστασία ενάντια στη φωτογήρανση.
Apivita, Wine Elixir, Αντιρυτιδική κρέμα για μάτια και χείλη, 33.00 ευρώ. Αντιρυτιδική κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη, με κόκκινο κρασί πλούσιο σε ρεσβερατρόλη και κερί μέλισσας που αποκαθιστά τη σφριγηλότητα, καταπραΰνει και αρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία.
Lierac- Dioptigel- Gel Reducteur des poches contour & yeux, 25.40 ευρώ. Ένα ζελ δροσερό, μη λιπαρό και χωρίς άρωμα, με 25% αναδομητικά φυτά σε υψηλή συγκέντρωση. Το περίγραμμα των ματιών γίνεται πιο σφιχτό και ελαστικό, χωρίς σακούλες και πρηξίματα.
Bioderma- Sensibio Eye Gel, 16.00 ευρώ. Το πατενταρισμένο σύμπλεγμα Toléridine ® αποτελεί μια νέα τεχνολογία στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος αυξάνοντας τα επίπεδα ανεκτικότητας. Το δέρμα είναι περισσότερο ανθεκτικό και συνεπώς διαθέτει καλύτερη προστασία στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Έτσι καθίσταται λιγότερο αντιδραστικό.
Avene - Ystheal Yeux Et Levres, 27.30 ευρώ. Ειδικά σχεδιασμένη για το λεπτό και εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών με σύνθεση βασισμένη σε προτοκοφερύλιο και ρετιναλδεϋδη, η οποία δρα κατά των λεπτών γραμμών των ρυτίδων. Δεν προκαλεί ερεθισμούς.
Sebamed, Anti-Αgeing Q10 Lifting Eye Cream, 24.00 ευρώ. Μειώνει τις ρυτίδες κατά μέσο όρο 41%, εντός 28 ημερών. Παρέχει επίσης βαθιά ενυδάτωση, ενώ παράλληλα καταπραύνει και προστατεύει την περιοχή των ματιών.
Bepanthol- Intensive Κρέμα Προσώπου & Ματιών, 15.90 ευρώ. Ενισχύει και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο, ευνοεί την αποκατάσταση της φυσικής προστατευτικής στοιβάδας της επιδερμίδας και διατηρεί το δέρμα σε καλή κατάσταση, χάρη στα φυσικά λιπίδια που περιέχει.

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.