ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10+1 αντηλιακά προσώπου για να διαλέξετε το κατάλληλο αυτό το καλοκαίρι

Σας προτείνουμε 11 αντηλιακά που θα γίνουν οι καλύτερη σύμμαχοι του προσώπου σας απέναντι στον ήλιο.

10+1 αντηλιακά προσώπου για να διαλέξετε το κατάλληλο αυτό το καλοκαίρι

Το αντηλιακό προσώπου είναι το πιο βασικό προϊόν που πρέπει να έχετε μαζί σας όλο το καλοκαίρι διότι δεν πρέπει να το χρησιμοποιείται μόνο όταν βρίσκεστε στην παραλία αλλά κάθε μέρα από τη στιγμή που βγαίνετε από το σπίτι. Εμείς έχουμε δέκα προτάσεις για εσάς ώστε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας τύπο δέρματος αλλά και γενικότερα σε αυτά που ζητάτε από ένα τέτοιο προϊόν.

10+1 αντηλιακά προσώπου για να διαλέξετε το κατάλληλο αυτό το καλοκαίρι
Bepanthol Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου: Η αντιηλιακή κρέμα προσώπου Bepanthol παρέχει υψηλή προστασία, τόσο από την ηλιακή ακτινοβολία UVA, όσο και από τη UVB, χάρη στα ειδικά φίλτρα που περιέχει. Η αντιηλιακή κρέμα προσώπου Bepanthol περιέχει προβιταμίνη Β5 και άλλα ενυδατικά συστατικά που βοηθούν την ενυδάτωση του δέρματος και το προστατεύουν από την αφυδάτωση1,6-7,**. Επίσης, περιέχει βιταμίνη Ε, η οποία προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, μία από τις γνωστές αιτίες πρόωρης γήρανσης. Η αντιηλιακή κρέμα προσώπου Bepanthol έχει ελεγχθεί δερματολογικά για αντιδράσεις ευαισθησίας και φωτοευαισθησίας και έχει βρεθεί να είναι κατάλληλη ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου NIVEA®SUN Protect & Bronze χαρίζει ομοιόμορφο και φυσικό μαύρισμα στην επιδερμίδα διότι περιέχει φυσικό φυτικό εκχύλισμα από γλυκόριζα που υποστηρίζει την παραγωγή μελανίνης της επιδερμίδας σας. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, έχει ελαφριά, μη λιπαρή και ενυδατική σύνθεση και είναι ανθεκτική στο νερό.

HAWAIIAN TROPIC SILK HYDRATION Face SPF 30. Μη λιπαρή σύνθεση, με ελαφριά αίσθηση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από το make-up και ταυτόχρονα πολύ ανθεκτική στο νερό.

Αντηλιακό προσώπου FREZYDERM: Με μια μοναδική σύνθεση, χωρίς τα συνήθη μειονεκτήματα των πλούσιων και λιπαρών αντηλιακών με δείκτη SPF 50+, γιατί έχει μη λιπαρή υφή που απλώνεται άμεσα και σε ταχύτερο χρόνο, δεν αφήνει λευκή χροιά και αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση και άνεση στο δέρμα.

Caudalie Soleil Divin spf30 Αντηλιακή-Αντιγηραντική Κρέμα Πρόσωπου. Η μεταξένια σύνθεσή της δίνει στην επιδερμίδα ένα ματ, διάφανο, μη κολλώδες τελείωμα. Ενυδατωμένη και ενισχυμένη, η επιδερμίδα είναι ομοιόμορφα μαυρισμένη και φωτεινή. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Neil's Yard Remedies Κρέμα Προσώπου με Άγριο Τριαντάφυλλο SPF 30. Μείνετε υπέροχα προστατευμένοι με υψηλό δείκτη προστασίας σε ακτινοβολίες ευρέως φάσματος UVA / UVB ενώ ταυτόχρονα η επιδερμίδα σας θρέφεται και ενυδατώνεται. Το απόλυτα φυσικό αυτό ενυδατικό περιέχει 100% φυσικά φίλτρα με ανόργανες ουσίες (χωρίς nano), που αναμειγνύονται με οργανικό έλαιο άγριου τριαντάφυλλου για αντιοξειδωτική λάμψη, ενίσχυση και βαθιά θρέψη, με θρέπτικό για το δέρμα οργανικό βούτυρο shea και έλαιο Baobab. Όλ'αυτά τα συστατικά προστατεύουν, τονώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

Carroten CC Dream Skin Multi Corrector: Με προηγμένο σύστημα προστασίας UV balance, με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB, που προφυλάσσει την επιδερμίδα από τα ηλιακά εγκαύματα. Με τελευταίας γενιάς μεταλλικά χρωστικά στοιχεία, τα οποία διορθώνουν το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, αφού καλύπτουν τους περισσότερους τύπους δυσχρωμιών & ατελειών του δέρματος (φακίδες, πανάδες, σκούρες κηλίδες), παρέχοντας ένα ορατά βελτιωμένο αποτέλεσμα. Η προηγμένη φόρμουλα, ενισχυμένη με την αντιοξειδωτική δράση του συμπλέγματος καροτενοειδών, protectil complex, προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες, που ευθύνεται για τη δερματική γήρανση. Με ενισχυμένη σύνθεση που συνδυάζει ενυδατικούς και μαλακτικούς παράγοντες, βοηθώντας στη θωράκιση του υδρολιπιδικού φραγμού της επιδερμίδας. Απορροφάται γρήγορα & αφήνει ματ όψη στην επιδερμίδα.

Aντηλιακή κρέμα προσώπου Dermagor. Με φυσικά, οργανικά αντιηλιακά φίλτρα. Περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες και απορροφάται άμεσα από το δέρμα προστατεύοντας αποτελεσματικά από τις UVA & UVB ακτινοβολίες. Ανθεκτική στο νερό και προσφέρει συνεχή ενυδάτωση και προστασία μέσα και έξω από το νερό. Είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια και με φυσικό πολύ απαλό και ευχάριστο άρωμα από τα φυτικά αιθέρια έλαια που περιέχει.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 MACROVITA με αλόη, πανθενόλη & λάδι ελιάς. Για όλους τους τύπους δέρματος. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο πρόκλησης εγκαυμάτων, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης και μαλακώνει το δέρμα, χαρίζοντάς του ανάλαφρη και βελούδινη αίσθηση, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

SHISEIDO Θρεπτική κρέμα αντηλιακής προστασίας με SPF 50 για το πρόσωπο. Προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB οι οποίες προκαλούν εγκαύματα, ξηρότητα, τραχύτητα, πρόωρη γήρανση στην επιδερμίδα. Χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα στην επιδερμίδα, η αντηλιακή κρέμα Urban Environment UV Protection Cream μπορεί να φορεθεί παντού παρέχοντας ενυδάτωση που διαρκεί ακόμα και αν χρησιμοποιηθεί ως βάση για το μακιγιάζ.

KORRES ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ SPF50 για ευαίσθητες επιδερμίδες, με βιολογικό βρώσιμο γιαούρτι. Ιδανική για καθημερινή χρήση, προσφέρει προστασία από το ηλιακό φάσμα UVA/ UVB/ IR. Το γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Το εκχύλισμα απο knotgrass, πλούσιο σε φλαβονοειδή, συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και προστατεύει από την υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ η αλόη, σε συνδυασμό με την προβιταμίνη β5, βοηθάει την επιδερμίδα να παραμένει ενυδατωμένη κατά την έκθεση της στον ήλιο.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.