ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η σειρά περιποίησης που εμπνέεται από την αρχιτεκτονική

Η νέα Lift Integral της Lierac γίνεται ο αρχιτέκτονας του δέρματος σου και το ενισχύει ώστε να είναι σφριγηλό και νεανικό.

H Lierac ιδρύθηκε το 1975 και από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να προσφέρει προϊόντα που συνδύαζαν αισθητηριακή απόλαυση και προηγμένη αποτελεσματικότητα. Και τα κατάφερε, δημιουργώντας σειρές, όπως η Arkéskin, η Phytolastil και η Lift Integral που κατέκτησαν την προτίμηση των γυναικών. Σήμερα, 45 χρόνια αργότερα, η Lierac επανεφευρίσκει τον εαυτό της και εισέρχεται σε μια νέα εποχή, με πιο μοντέρνα εικόνα και πιο φυσικές αλλά πάντα αποτελεσματικές συνθέσεις.

Η Φιλοσοφία της νέας Lift Integral

Η νέα εποχή της Lierac ξεκινά με την Lift Integral, μια σειρά ορόσημο για τη μάρκα, που πλέον αποκτά νέα σύνθεση και γίνεται ο αρχιτέκτονας του δέρματός μας. Τα εργαστήρια Lierac εμπνέονται από τις αρχιτεκτονικές αρχές της "tensegrity”. Τι σημαίνει "tensegrity”; Είναι η ικανότητας μιας κατασκευής να σταθεροποιείται από τις αντιτιθέμενες δυνάμεις του εφελκυσμού και της συμπίεσης οι οποίες κατανέμονται σε αυτήν και την εξισορροπούν. Για να καταλάβεις καλύτερα την έννοια αυτή δεν έχεις παρά να δεις κτίρια όπως το Needle Tower στην Ουάσινγκτον ή το Géode στο Παρίσι. Σύμφωνα με την αρχή λοιπόν της "tensegrity” το δέρμα αποτελείται από βασικά στοιχεία που παίζουν τον ρόλο των πυλώνων και από δομικές γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν μεταξύ τους για να εξασφαλίζουν μια τέλεια εξωκυττάρια μήτρα.

Η σειρά περιποίησης που εμπνέεται από την αρχιτεκτονική
Η ανανεωμένη σειρά Lift Integral της Lierac.

Από την Αρχιτεκτονική στην Επιδερμίδα

Όπως ακριβώς στην αρχιτεκτονική πρέπει να επικρατεί ισορροπία ανάμεσα στους πυλώνες και τους συνδέσμους τους έτσι πρέπεινα γίνεται και στο δέρμα. Υπάρχουν από τη μία τα μακρο-στοιχεία, που παίζουν τον ρόλο των πυλώνων και, από την άλλη, μικρο-στοιχεία, που παίζουν τον ρόλο των συνδέσμων. Η Lierac εστιάζει σε δύο δομικά μακρο-στοιχεία, το κολλαγόνο και την ελαστίνη, που υπάρχουν φυσικά στο δέρμα, είναι υπεύθυνα για την ανθεκτικότητα του δέρματος και την ελαστικότητα των ιστών, αντίστοιχα, και των οποίων η παραγωγή και η ποιότητα φθίνει σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου. Στη συνέχεια στρέφεται σε δύο μικρο-στοιχεία, τη φιμπροτεκτίνη και τη φιμπριλίνη, που παίζουν τον ρόλο των συνδέσμων ανάμεσα στους πυλώνες και τα οποία χρειάζονται επίσης ενίσχυση της παραγωγής τους. Έτσι επιτυγάνει δυνάμεις εφελκυσμού και συμπίεσης δημιουργώντας την τέλεια αρχιτεκτονική. Το "οικοδόμημα” συμπληρώνεται από το υαλουρονικό οξύ που παίζει τον ρόλο της δύναμης στήριξης.

Η σειρά περιποίησης που εμπνέεται από την αρχιτεκτονική
O Needle Tower στην Ουάσινγκτον.

Η Σύνθεση της Lift Integral

Τα εργαστήρια Lierac ανέπτυξαν συνθέσεις με υψηλά ποσοστά φυσικότητας. Το εκχύλισμα μαύρης τουλίπας επανενεργοποιεί τη φυσική σύνθεση της ελαστίνης και της φιμπριλίνης. Το RNA τριαντάφυλλου ενεργοποιεί τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου Ι και φιμπροτεκτίνης. Η σύνθεση συμπληρώνεται από υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους που ενεργοποιεί τη φυσική σύνθεση υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι δέρμα ανθεκτικό, σφριγηλό και ενυδατωμένο.

Η ολοκληρωμένη σειρά Lift Integral

Η σειρά περιποίησης που εμπνέεται από την αρχιτεκτονική
Η Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας και η Αναδομητική Κρέμα Νύχτας Lift Integral

Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν αισθησιακές υφές, κατάλληλες ακόμη και για την ευαίσθτηη επιδερμίδα. Ο Συσφιγκτικός Ορός επανασχεδιάζει το περίγραμμα του προσώπου και λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες. Αποτελεί το πρώτο βήμα της ρουτίνας Lift Integral και φοριέται πρωί και βράδυ πριν την κρέμα ημέρας και νύχτας, αντίστοιχα. Η Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας θρέφει την επιδερμίδα και της χαρίζει πυκνότητα και ελαστικότητα. Η Αναδομητική Κρέμα Νύχτας επαναφορτίζει την επιδερμίδα, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και χαρίζει θρέψη που διαρκεί όλη τη νύχτα. Η Ανορθωτική Κρέμα Ματιών γεμίζει άμεσα τις λεπτές ρυτίδες στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Εφάρμοσέ τη κάνοντας απαλό μασάζ με το κεραμικό απλικατέρ, πρωί και βράδυ, μετά τον ορό αλλά πριν από τις κρέμες ημέρας και νύχτας.

Η σειρά περιποίησης που εμπνέεται από την αρχιτεκτονική
O Συσφιγτικός Ορός Lift Integral
Η σειρά περιποίησης που εμπνέεται από την αρχιτεκτονική
H Ανορθωτική Κρέμα Ματιών Lift Integral


Read Next

29 Απρ 2024

Aμάλ Κλούνει: 3 αλλαγές στην εμφάνισή της που την έκαναν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι μικρές αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της που έκαναν μεγάλη διαφορά.

Περισσότερα από

Ομορφιά

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;