ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Yαλουρονικό στα χείλη: Μύθοι και αλήθειες

10 μύθοι και 10 αλήθειες για το υαλουρονικό στα χείλη, το "μαγικό φιλί" της ομορφιάς.

Το δοκιμάσαμε | Το viral προϊόν με υαλουρονικό οξύ, που όντως αξίζει να αγοράσεις

Διάσημο όσο και οι επώνυμοι που το επιλέγουν αλλά και αγαπημένο όσο και όλες και όλοι οι ανώνυμοι που το ζητούν, το υαλουρονικό οξύ είναι το "μαγικό φιλί" που μεταμορφώνει τα χείλη. Φέρνει πίσω τον χαμένο, όγκο, ζωντανεύει τον αισθησιασμό, ισορροπεί τις αναλογίες του προσώπου και χαρίζει υπέροχα, σαρκώδη, ζουμερά χείλη, που αποτελούν όνειρο πολλών γυναικών. Ζητήσαμε από τους ειδικούς της facemed clinic να φωτίσουν μύθους και αλήθειες που αφορούν μια από τις πλέον περιζήτητες θεραπείες σε όλο τον κόσμο.

Μύθος: Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να παραμορφώσει τα χείλη.

Αλήθεια: Το υαλουρονικό οξύ ως υλικό δεν θα φέρει την υπερβολή στα χείλη. Η εμπειρία του ειδικού που χειρίζεται τις πληρωτικές ουσίες –και το υαλουρονικό-και η συζήτηση που πρέπει να προηγηθεί της θεραπείας, εγγυώνται το αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Μύθος: Το υαλουρονικό οξύ απευθύνεται στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Αλήθεια: Το υαλουρονικό οξύ δεν έχει… ηλικία. Μπορεί να χαρίσει επιπλέον όγκο και να διορθώσει ασυμμετρίες στις νεαρότερες ηλικίες, ενώ στις μεγαλύτερες μπορεί να αποκαταστήσει τον χαμένο όγκο και να αντιμετωπίσει τις ρυτίδες "μαριονέτας" ή του καπνιστή.

Μύθος: Αν το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό δεν γίνεται τίποτα.

Αλήθεια: Μοναδικό πλεονέκτημα του υαλουρονικού είναι ότι έχει αντίδοτο. Πρόκειται για την ουσία υαλουρονιδάση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διορθωθεί κάποια πιθανή ασυμμετρία μετά τη θεραπεία ή ακόμη και για να αφαιρεθεί το υλικό.

Μύθος : Η εφαρμογή υαλουρονικού δεν δίνει φυσικό αποτέλεσμα

Αλήθεια: Ίσως ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που αφορά στο υαλουρονικό οξύ. Η αλήθεια είναι ότι τα χείλη ούτε φαίνονται αλλά ούτε τα αισθάνεστε αφύσικα. Ο σωστός χειρισμός από την πλευρά του γιατρού και οι ρεαλιστικές προσδοκίες κινούνται συνήθως σε μια μικρή αύξηση της πληρότητας των χειλιών.

Μύθος: Το υαλουρονικό οξύ απευθύνεται σε πρόσωπα με λεπτά χείλη…

…Και όχι μόνο! Η αλήθεια είναι ότι τα λεπτά χείλη πράγματι αποτελούν μία πρόκληση για τον ειδικό που χειρίζεται το ενέσιμο υλικό του υαλουρονικού. Ωστόσο αυτό δεν χρησιμοποιείται μόνο στα λεπτά χείλη. Μπορεί επίσης να διορθώσει το περίγραμμα των χειλιών καθώς και ρυτίδες που τυχόν βρίσκονται στην περιοχή.

Μύθος: Η εφαρμογή υαλουρονικού προκαλεί πόνο

Η άνεση που νιώθει κάθε πελάτης-ισσα, είναι απαραίτητη σε κάθε εφαρμογή υαλουρονικού, Έτσι πριν από την έναρξη της διαδικασίας στα χείλη εφαρμόζεται τοπική αναισθησία, ώστε να μην υπάρχει η αίσθηση του πόνου.

Μύθος: Η εφαρμογή υαλουρονικού έχει παρενέργειες

Αλήθεια: Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας παρατηρείται πρήξιμο, το οποίο μπορεί να είναι πιο έντονο την επόμενη ημέρα, ωστόσο υποχωρεί σε χρονικό διάστημα δύο ημερών. Αυτό δεν θεωρείται παρενέργεια αλλά αναμενόμενη αντίδραση.

Μύθος: Τα αποτελέσματα του υαλουρονικού στα χείλη δεν έχουν διάρκεια.

Αλήθεια: Τα αποτελέσματα του υαλορουνικού διαρκούν από 8 έως 12 μήνες. ‘Σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του αποτελέσματος παίζουν η σύνθεση του υαλουρονικού, καθώς επίσης και ο οργανισμός του ατόμου που κάνει τη θεραπεία

Μύθος: Μόλις ξεκινήσω το υαλουρονικό πρέπει να συνεχίσω εφ όρου ζωής.

Αλήθεια. Τίποτα δεν σας δεσμεύσει να συνεχίσετε την εφαρμογή υαλουρονικού εφόρου ζωής. Το υλικό έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα θα διαλυθεί και τα χείλη σας θα επιστρέψουν στο αρχικό τους σχήμα.

Μύθος: Το υαλουρονικό θα χαλάσει το χαμόγελο μου.

Αλήθεια: Ο δερματολόγος που γνωρίζει τις τεχνικές του ενέσιμου υαλουρονικού θα φροντίσει να ενισχύσει το φυσικό σας χαμόγελο, διορθώνοντας για παράδειγμα, τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη.

Είναι σημαντκό να μπορείτε να συζητήσετε με το γιατρός σας όλες σας τις απορίες για τα οφέλη, τη χρήση και τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής υαλουρονικού οξέος στα χείλη, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί της Facemed Clinic.

Read Next

29 Απρ 2024

Aμάλ Κλούνει: 3 αλλαγές στην εμφάνισή της που την έκαναν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι μικρές αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της που έκαναν μεγάλη διαφορά.

Περισσότερα από

Ομορφιά

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;