ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Croydon facelift: Το χτένισμα που σας κάνει να δείχνετε νεότερη είναι η ιδανική επιλογή για τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού

Όπως απέδειξε και η Ιζαμπέλ Ιπέρ περπατώντας λαμπερή στο κόκκινο χαλί, η νεανική εμφάνιση δεν είναι πάντοτε αποτέλεσμα των προϊόντων καλλωπισμού.

Μπορεί τα beauty trends στο κεφάλαιο "Μαλλιά" να ανανεώνονται διαρκώς, με τα χρώματα, τα μήκη αλλά και τα χτενίσματα να αλλάζουν την εικόνα των τάσεων που επικρατούν, υπάρχουν, ωστόσο, κάποια all time classic στιλ, τα οποία πάντοτε θα θεωρούνται επίκαιρα, κάποιες φορές μάλιστα για λόγους ανωτέρας βίας. Συγκεκριμένα, η κλασσική και αγαπημένη ψηλή αλογοουρά είναι και θα παραμείνει το no1 γρήγορο και εύκολο χτένισμα για κάθε bad hair day, όπως επίσης και η ιδανική επιλογή για τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού.

Το λεγόμενο "croydon facelift" γίνεται το χτένισμα που με μερικές απλές κινήσεις, χαρίζει στο πρόσωπο νεανικό βλέμμα, "λειαίνει" τις ρυτίδες στο μεσόφρυο και ανυψώνει τα ζυγωματικά.

Πολλές γυναίκες, ωστόσο, αποφεύγουν το εν λόγω χτένισμα καθώς πιστεύουν ότι το πρόσωπο τους είναι αρκετά εκτεθειμένο στα μάτια των άλλων, οι οποίοι θα παρατηρήσουν κάθε ατέλεια, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Την λύση στο "πρόβλημα" αυτό φαίνεται πως έφερε η νέα, ανανεωμένη στο hair styling, που θέλει την αλογοουρά πιασμένη ψηλά και πολύ πολύ σφιχτά. Το λεγόμενο "croydon facelift" γίνεται το χτένισμα που με μερικές απλές κινήσεις, χαρίζει στο πρόσωπο νεανικό βλέμμα, "λειαίνει" τις ρυτίδες στο μεσόφρυο και ανυψώνει τα ζυγωματικά. Με λίγα λόγια, ένα λαστιχάκι είναι αρκετό για να προσφέρει σε έναν βαθμό το φυσικό face lift που αναζητούμε.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο trick για να δείχνουν νεότερες, χωρίς να χρειάζεται να κρυφτούν πίσω από υπερβολικά προϊόντα καλλωπισμού. H Τζένιφερ Λόπεζ, η Μπέλα Χαντίντ δηλώνουν πιστές θαυμάστριες του croydon facelift, αφού έχουν εμφανιστεί πάμπολλες φορές με το εν λόγω χτένισμα. Πρόσφατα, μάλιστα, την ψηλή αυτή αλογοουρά δοκίμασε και η Ιζαμπέλ Ιπέρ, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η νεανική εμφάνιση μπορεί να στηριχθεί ολοκληρωτικά σε ένα μόνο χτένισμα. Με τα καστανόξανθα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω, η Γαλλίδα σταρ μαγνήτισε τα βλέμματα, δίνοντας, μεταξύ άλλων, έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών την, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την φυσική ενίσχυση των χαρακτηριστικών του προσώπου της.

Για να δημιουργήσετε εύκολα και απλά το hair style της 69χρονης ηθοποιού, εντάσσοντας το croydon facelift χτένισμα στα beauty looks σας, αρκεί να τραβήξετε τα μαλλιά σας πίσω σε μια ψιλή αλογοουρά. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν styling για να αποφύγετε το φριζάρισμα, καθώς το αποτέλεσμα καλό είναι να δείχνει όσο το δυνατό πιο λείο. Ολοκληρώστε με μια μικρή ποσότητα lak για δυνατό κράτημα και είστε έτοιμες!

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

Ομορφιά

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.